SDG Action Lab Live

SDG Action Lab Live

Live er en fellesplattform for streaming av ulike arrangementer som gjennomføres i SDG Action Lab. Men det er mer enn en digital scene; det er konseptutvikling, profesjonalisering, videreutvikling og nyskapning av bærekraftige prosjekter.

Her kan din bedrift eller organisasjon arrangere webinar, workshops, panelsamtaler, foredrag, internsamlinger og dybdeintervjuer som streames i opptak eller direkte via plattformen. Vi har også mulighet til å gjennomføre og streame arrangementer som sendes bak innlogging til utvalgte deltakere.

SDG Action Lab er et 240 kvadratmeters mulighetsrom på gateplan i nye Deichman, Bjørvika. Lokalene ligger tett på det pulserende bylivet og Oslofjorden. Store vinduer over to etasjer gir godt, naturlig lys og en urban atmosfære.

Det digitale publikum stiller like store krav som om de var til stede, og må møtes på en annen måte. I byens råeste lokale kan du få hjelp til å lage en historiefortelling som treffer både i hodet og i hjertet.

Untitled 7226

Hvem vi er

LIVE er et initiativ fra Scandinavian Design Group i samarbeid med WergelandApenes og Lucky View. Til sammen leverer vi på fagområder som kan brukes til å utvikle et strategisk og helhetlig arrangement som skiller seg ut blant det enorme antallet digitale arrangementer som har poppet opp de siste månedene.

Untitled 7487

SDG Action Lab er et 240 kvadratmeters mulighetsrom på gateplan i nye Deichman, Bjørvika. Lokalene ligger tett på det pulserende bylivet og Oslofjorden. Store vinduer over to etasjer gir godt, naturlig lys og en urban atmosfære.

Hva vi tilbyr

Vi kan hjelpe til med konsept, utvikling av rigg, planlegging og gjennomføring av arrangement, budskapsutvikling, innholdsproduksjon, dialog med samarbeidspartnere, bidragsytere og målgrupper, produksjon og streaming. Vi kan forberede og trene de som skal på scenen, bistå med intern- og ekstern kommunikasjon i tilknytning til arrangementet – og sikre at arrangementet og prosjektet er godt og strategisk forankret i deres satsningsområder.

 

Målet vårt er at arrangementene som foregår i SDG Action Lab har et bærekraftig formål, innhold eller intensjon.

Klp gro
Untitled 7284
 

Foredrag

Vil dere nå ut med en engasjerende historie internt eller eksternt? Vi bistår med strategisk forankret idéutvikling og manusarbeid, i tillegg til at vi kan preppe og trene foredragsholder slik at han/hun er trygg foran kamera.

 

Panelsamtale/debatt

Vi bistår med konseptualisering av panelsamtaler etter deres ønske. Med en strategisk tilnærming borrer vi i hvilke budskap dere vil nå ut med og hvilke temaer som skal drøftes. Hvordan fremheve deres engasjement og troverdighet på en måte som treffer seeren og målgruppen? Vi holder i hele prosessen, fra utvikling av tema, booking av paneldeltakere og selve gjennomføringen av samtalen, samt kjennskapen og spredningen av denne.

 

Sofaprat/intervju

Ønsker dere å fremheve hva dere er gode på eller løfte frem en person i deres organisasjon? Med en sofaprat eller et intervju kan dere lede samtalen eller være den som blir intervjuet om deres valgte tema. Vi hjelper dere med å finne tema, andre relevante selskaper som kan delta i sofapraten, og gjennomføring og prepping av intervjuet.

 

Webinar/opplæring

Dere kan gjennomføre webinarer eller opplæring av deres ansatte i tråd med egen identitet. Det som produseres hos SDG Action Lab vil se ut som deres eget og kan gjenbrukes etter ønske. Med et webinar eller en digital opplæring kan dere nå ut til en større målgruppe og aktivisere dem digitalt. Vårt lokale egner seg godt for ulike arrangementer og rommet kan tilpasses det uttrykket dere er ute etter å vise.

 

Internsamling

SDG Action Lab kan brukes som ramme til internsamlinger for selskapers kommunikasjon og kulturutvikling med sine ansatte. Vi hjelper til med utvikling og tilrettelegging av konseptet, gjennomføring, streaming og distribusjon av samlingen. Når man ikke har mulighet til å møtes fysisk, eller om man bare ønsker å ha en digital stream som kan leve også etter sin sendetid, er SDG Action Lab et egnet konsept som gjennom sin utforming og plassering legger opp til innovasjon og nytenking.

 

Digitale workshops

I SDG Action Lab kan dere holde både interne og eksterne workshops. Lokalet rommer plass til mange mennesker og kan også brukes til fysiske sammenhenger så vel som digitale. Foreløpig hjelper vi til med å gjennomføre workshopen digitalt der fasilitator kan være fysisk til stede i Action Lab og skape en mer naturlig og profesjonell ramme.

 

Strategisk kommunikasjon

I SDG Action Lab tilrettelegger vi for alt du trenger til digitale arrangementer. Fra utvikling av konsept og innhold, til gjennomføring, streaming og distribusjon av arrangementet. Vi spesialiserer oss på strategi og kan videre bistå med strategisk posisjonering og kommunikasjon om arrangementet, medietrening, kurs i presentasjonsteknikk og å nå ut gjennom kamera.

 

Digitale events fra A til Å

Som en del av Action Lab tilbyr vi en digital løsning, Tappin, som gir deres digitale arrangementer en ekstra dimensjon og som gir mulighet for interaksjon med publikum. Løsningen sørger for invitasjoner og påminnelser til arrangementet, og åpner også for toveis kommunikasjon. Gjennom chat og grupperom for diskusjoner kan publikum stille spørsmål og delta aktivt i arrangementet. Alt innhold på Tappin kan videre skreddersys etter deres selskap og ønsker.

Untitled 7353
 

Vil du høre mer? Kontakt oss på actionlab@sdg.no