Screen Shot 2015-10-02 at 13.48.51

Onboarding sesong 2

Fredag 18.september var rundt 30 hoder fra ulike deler av verdikjeden knyttet til tekstilbransjen samlet på DOGA for sparke i gang sesong 2 av TRIPPEL. Årets sesong handler om Tekstilfloken og hvordan vi gjennom et ambisiøst verdikjedesamarbeid kan løse opp i denne floken, en floke som handler om tekstilbransjens utfordringer knyttet til bærekraft. Vi snakket vi om overproduksjon og overforbruk. Er det en klassisk høna og egget diskusjon eller kan det være at det er noe annet som kommer først? Videre ble det diskutert en annen utfordring som handler om tekstilprodusentenes materialvalg og ikke minst kvalitetsaspekter. For å ikke snakke om sirkeløkonomiens sentrale rolle i alt som har med hvordan vi bruker kloden og dens ressurser.

Mads Bruun Høy fra Scandinavian Design Group presenterte innholdet i årets program, og deltagerne fikk anledning til å ramme inn utfordringen fra 3 vinkler;

  • Brukerene (hvilke behov dekkes ikke i dag, hva trenger brukerene?)
  • Bedriften/organisasjonen (hvor store verdier må til for å skape endring?)
  • Samfunnet (hvilken rolle skal denne bransjen spille i å skape et bedre samfunn?)

Påmeldingen er i gang, la oss skape en framtid som er bedre enn vår fortid.

Følg med!