Bilde: bunnpris.no

Snål frukt & grønt

Bilde: bunnpris.no

Inglorious Fruits and Vegetables fra Frankrike var en stor snakkis i fjor sommer. Nå har Bunnpris kastet seg på bølgen med økt fokus på matsvinn under konseptet Snål frukt & grønt. Også Bunnpris har brukt incentivet om at varene er billigere fordi det er frukt og grønnsaker som leverandørene egentlig ikke får solgt videre, fordi varene enten har feil størrelse, har utvekster eller andre synlige skavanker. Det er flott at de tar ansvar, og på hjemmesiden kommuniserer de matansvar gjennom å fortelle at varene smaker like godt selv om de ikke ser ut slik vi er vant til, og gir tips til gode oppskrifter. Vi i TRIPPEL håper at alle slike bidrag kan gjøre at forbrukerne innser verdien av alt vi dyrker og høster, bryr seg mindre om utseendet og at alle gulrøttene kan ligge i samme kasse og ha like stor verdi.